Op warme dagen ook in de avond heerlijk van uw tuin genieten? Door onze led tuinverlichting is uw tuin ook 's avonds prachtig verlicht.

" />

LED Tuinverlichting • In deze categorie vindt u mooie en exclusieve tuinlampen voor in uw tuin of rondom u huis.


Subcategorieën

Pagina(s) gevonden:  1 Subcategorieën 1 tot en met 16 (van 16 subcategorieën)

Nieuwe artikelen

 • Vooral op warme lente- en zomerdagen is het heerlijk om in de tuin te zitten. Het blijft in deze periode ook in de avond vaak erg prettig weer. Daar wilt u natuurlijk gebruik van maken. Daarvoor is het belangrijk om ook in het donker goed zicht te hebben. Vroeger gaven lampen vaak niet genoeg licht om het zicht echt goed te maken, tegenwoordig ligt dit door de komst van led verlichting anders. Led tuinverlichting is op dit moment dan ook niet voor niets enorm populair. Door ons ruime assortiment heeft u ruime keuze, en weet u zeker dat u de perfecte lampen vindt voor uw tuin.

  Waarom LED tuinverlichting?

  Led lampen hebben in de meeste situaties grote voordelen ten opzichte van andere verlichting. Het meest genoemde voordeel is natuurlijk dat het een stuk energiezuiniger is dan andere verlichting. Daarnaast brandt dit type verlichting meteen op volle sterkte. U hoeft dus niet zoals bij spaarlampen na het overhalen van de schakelaar te wachten tot de lamp helemaal aan is. Verder worden led lampen niet heel erg warm. Prettig als u bijvoorbeeld huisdieren of kinderen heeft die in de tuin spelen. Een aanraking van andere typen verlichting kan door de hitte soms pijnlijk zijn. Tot slot zijn ledlampen minder gevoelig voor schokken en trillingen. Vooral bij lampen voor buiten is dit prettig. De trillingen en schokken van bijvoorbeeld een verbouwing bij de buren kan met andere verlichting problemen opleveren.

  Verschillende toepassingen

  led tuinverlichting

  Heeft u een tuinhuis of schuur? Of misschien een zwembad in uw tuin? Bij ons vindt u ook hiervoor op maat gemaakte oplossingen. Ook voor speciale voor- of achterdeur verlichting voor buitenom kunt u bij ons terecht. Altijd met voldoende keus, zodat u precies die sfeer kunt creëeren waar u naar zoekt.


  Wilt u graag advies over een passende oplossing bij u thuis? Of kunt u niet precies vinden wat u zoekt? Onze medewerkers staan u graag te woord om samen de ideale oplossing te vinden!

Fabrikanten
Snel zoeken
  Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken