LED Verlichting Badkamer • Zoekt u badkamerverlichting, dan vind u bij ons een groot assortiment aan kwalitatief hoogwaardige badkamerverlichting producten tegen een scherpe prijs. Daarnaast geven onze LED spots en LED verlichting een mooie sfeer aan uw badkamer. Heeft u vragen dan kunt u gratis contact opnemen met ons.

Subcategorieën

Pagina(s) gevonden:  1 Subcategorieën 1 tot en met 13 (van 13 subcategorieën)

Nieuwe artikelen

 • Bij de inrichting van uw badkamer speelt verlichting een grote rol. Net zoals in elke andere kamer heeft licht een grote invloed op de sfeer en op de uitstraling. Heeft u bijvoorbeeld de voorkeur voor een warme uitstraling, dan moeten de led spotjes dimbaar zijn. Bij verlichting in de badkamer is het daarnaast erg belangrijk dat de lampen tegen spatwater kunnen en tegen vocht bestendig zijn. Door ons ruime assortiment led verlichting badkamer vindt u wat u zoekt, en creëert u precies die sfeer die u voor ogen heeft.

  Voordelen van Led verlichting in de badkamer

  Led verlichting heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere verlichting. Hierdoor leent het zich erg goed voor toepassing in de badkamer. Een Led lamp brandt ten eerste meteen op vol vermogen. Spaarlampen doen dit bijvoorbeeld niet. Een badkamer bezoekt u vaak maar kort. Vooral wanneer u bijvoorbeeld voor het werk onder de douche stapt is het fijn als u meteen goed zicht heeft, en niet eerst hoeft te wachten tot de lampen op vol vermogen branden. Daarnaast geven led lampen tegen het einde van hun levensduur langzaam minder licht, in plaats van dat ze het van de één op de andere dag ineens begeven. Hierdoor weet u tijdig wanneer u de lampen moet vervangen, en hoeft u niet ineens in het donker te douchen.

  Zoals aangegeven geeft dit type licht een mooie warme gloed af. Hierdoor krijgt u badkamer een luxe en rustgevende uitstraling. In ons assortiment vindt u allerlei toepassingen die deze luxueuze uitstraling nog extra kracht bij zetten. Zo beschikken we over mooie plafondverlichting, die prachtig in het plafond is weggewerkt. U vindt bij ons ook glas met LED, waarbij het licht via het glas wordt uitgestraald. Daarnaast vindt u ook speciale verlichting voor de wastafel, douche en het bad. Allemaal speciaal gemaakt om bestand te zijn tegen vocht.

  Luxe uitstraling

  led verlichting badkamer

  Heeft u vragen over de verlichting voor uw badkamer? Wilt u graag advies of kan u niet precies vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op.

   

  Bent u op zoek naar losse LED lampen? Dan kunt op hier terecht.

Fabrikanten
Snel zoeken
  Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken