LED Verlichting

 • Saveware is de specialist voor LED verlichting en toebehoren. We hebben een grote diversiteit aan producten van de beste leveranciers tegen scherpe prijzen. Bekijk hier ons assortiment aan LED verlichting en toebehoren in diverse uitvoeringen, kleuren en vermogens. Heeft u een maatwerkoplossing nodig dan bent u aan het juiste adres.


Subcategorieën

Pagina(s) gevonden:  1 Subcategorieën 1 tot en met 20 (van 20 subcategorieën)

Nieuwe artikelen

 • De voordelen van Ledlampen

  Saveware beschikt over een breed assortiment voor licht in de woonkamer, maar we leveren ook Led verlichting badkamer, led verlichting keuken en led tuin verlichting. We krijgen van klanten vaak de vraag waarom ze voor dit type lamp zouden moeten kiezen. Vandaar dat we de voordelen nog een keer kort en overzichtelijk op een rij zetten.

  Kosten

  Om te beginnen scheelt de keuze voor Led aanzienlijk in de kosten. Ten opzichte van traditionele verlichting kost het ongeveer een tiende van de stroom. Daarnaast hebben ledlampen een langere levensduur. Met een ledlamp doet u in het slechtste geval drie keer, en in het beste geval tien keer zo lang als andere verlichting.

  Rustgevender

  Dit type verlichting flikkert niet, zoals buizenverlichting dat bijvoorbeeld wel doet. Kiest u voor led badkamer verlichting, dan heeft u een zacht en constant licht in uw badkamer. Prettig voor als u bijvoorbeeld in alle rust van uw warme bad wil genieten. Het heeft ook in verhouding een erg zacht licht, waardoor led tuin verlichting een goede keuze is. Hiermee kunt u echt van de zwoele zomeravonden genieten, ook als het al donker is.

  Veilig

  De lampen worden ook niet warm, zoals bij traditionele verlichting wel het geval is. Hierdoor is het een veilige keuze. Niet alleen voor u, maar ook voor kinderen of huisdieren. Door de keuze voor bijvoorbeeld led verlichting in de badkamer of led verlichting in de keuken voorkomt u ongelukken door aanrakingen.

  Direct volledig licht

  Het kan erg vervelend zijn te moeten wachten tot een kamer verlicht is. Zeker als het om ledverlichting in de badkamer gaat, of andere ruimtes waar u soms maar kort doorbrengt. In tegenstelling tot veel traditionele verlichting zorgt led meteen voor volledig licht. Zo heeft u meteen goed zicht.

  Ons assortiment

  We beschikken over verlichting voor elke denkbare situatie. Mocht u vragen hebben of advies willen welke verlichting u in uw specifieke situatie nodig heeft, dan staan we u graag te woord. U kunt ons daarvoor bellen of mailen.

Fabrikanten
Snel zoeken
  Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken