Solarw@re | LED Zonnepaneel Portiek Lamp | met bewegingsmelder | zilver
[SWPORTIEKCL01]

Beschikbaarheid: 2 tot 3 Weken

60,96€
Deze portiek lamp met zonnepannelen laad zich op aan de muur, en kan opgehangen worden met behulp van een magneet-of dubbelzijdig tape.
De uit de Verenigde Staten geïmporteerde kerui chip gebruikt, geavanceerde LED->lichtbron, die de laatste inductie en de verlichting technologie combineert steeds hoge-tech producten, nieuwe design, donzig licht, ideaal intensiteit van de verlichting, breed toepasbare (villa's, park-, ster-rated hotel, de binnenplaats, garage, kelder, balkon, gang, toilet, berging, lift front office, etc plaats), goede en stabiele werking hoge energiebesparend.

Het gebruik van menselijk lichaam warmte die vrijkomt als controle bron, automatische controle van de in-en uitschakelen van lampen en lantaarns, kunstmatig voorkomen dat het vervelende met de hand te openen en de lichten te doven, en heeft de functie van uitgedoofde automatische vertraging, meer energie te besparen, overeenkomen met zonne-energie heffing, gemakkelijk en handig, bescherming van het milieu en niet nodig om de elektriciteitsrekening, LED-lichtbron te betalen.

Gemak: De portiek lamp heeft een infrarood sensor, door gebruik te maken van de infrarood detectie is het in principe niet nodig om hem aan te raken, of zonder geluid, de sensor heeft een bereik van 4-8 meter, wanneer mensen in de buurt komen, zal de lamp gaan branden, bij geen beweging zal de lamp na een tijdje uitschakelen.

Veiligheid: De portiek lamp heeft een infrarood sensor en is de lamp te gebruiken voor veiligheid, in de nacht, kunnen intelligente veiligheid te garanderen voor oude, zwak, ziek, jong toen wandeling gang of een andere plaats in de duisternis, en effectief te voorkomen dat door de mens veroorzaakte gang de duisternis tot het slechte gedrag mogelijk te maken.

Energiebesparing: De portiek LED lamp kan energie besparen, de huidige binnenlandse gewone verschillende van aanraking, Sonic, menselijk lichaam infrarood inductie lamp Solar infrarood bewegingssensor heeft grote energieverbruik, terwijl de portiek LED lamp gebruik maakt van zonne-energie en infrarood sensor beschikt over een sterkere energiebesparende effect.

Brandbeveiliging Toepassing: het gebruik van portiek LED lamp sensor lamp in de gang, zolang men in de buurt is van de lamp, zal deze automatisch aan gaan de ruimte worden verlicht. Hierdoor onstaant een aanvullende rol in de veiligheid.

Emergency Toepassing: kunt de noodverlichting bij nood de stroom uitvalt, wat meer is, kan ook twee functies toe te voegen aan LED-lamp zonne-inductie genoemd LED multi-functionele nood-inductie lamp die "discretionaire stroomuitval lang verlichting" en "black-outs inductie verlichting" heeft, aldus verder aan de gehumaniseerde eisen.

Weinig onderhoud: LED gemiddelde levensduur meer dan 30.000 uur, terwijl elke lamp te gebruiken inductieve controle, door dat er slechts enkele keren elke dag wordt gebruikt, heeft de totale lamp te maken levensduur kan oplopen tot 10 jaar, dus sterk verminderen de onderhoudskosten.: LED zonne-menselijke infrarood sensor lamp is gemak, gebruik te maken van de infrarood detectie is het in principe niet nodig om hem aan te raken, of zonder geluid, de sensor heeft een bereik van 4-8 meter, wanneer mensen in de buur komen gaan de LEDs branden en na loop van tijd uitschakelen.
 • Zonnepanelen: 5,5 V / 1,5 W monokristallijn silicium 10 jaar levensduur
 • Batterij: 3,7 V 3000mAh lithium batterij
 • LED: 3,0 V / 4W
 • Solar oplaadtijd: 8 uur
 • Communicatie oplaadtijd: 3 uur
 • Verlichting tijd: 168 uur
 • Montagehoogte lamp: 1 ~ 3m
 • Werk vertraging: 30 seconden - 90 seconden
 • Detectiebereik: 8m Max (<24 graden)
 • Detectie Hoek: 180 graden
 • Voedingsadapter: 5V 1000mA