Winkelverlichting • Warmteontwikkeling en onderhoud zijn de grootste problemen bij vitrines. Door gebruik te maken van LED verlichting heeft u de nadelen niet.

  Karakteristieken van het LED-verlichting zijn:
  - LED-verlichting is nauwelijks zichtbaar
  - Lage warmteontwikkeling
  - Goede kleurweergave gebruik 1 kleur spectrum (Voorbeeld RVS is 5000k de beste kleur)
  - Zeer lange levensduur
  - In iedere maat en kleur leverbaar
  - Voor vitrines moet u deels bundel spots als spots hebben met een breede licht output van 120graden


Subcategorieën

Pagina(s) gevonden:  1 Subcategorieën 1 tot en met 8 (van 8 subcategorieën)

Nieuwe artikelen

 • De uitstraling van uw winkel is erg belangrijk voor de klantbeleving. Een klant moet zich er natuurlijk prettig voelen. Omdat de verlichting een grote rol speelt bij de sfeer, is de juiste keuze voor winkelverlichting erg belangrijk. LED verlichting heeft een heldere en toch erg warme uitstraling. Naast dit voordeel waardoor klanten zich meer op hun gemak zullen voelen heeft LED veralichting nog meer voordelen voor uw winkel.

  Voordelen van led winkelverlichting

  In een winkel wilt u uw producten natuurlijk duidelijk presenteren. Hierdoor is het belangrijk voldoende verlichting te hebben. LED lampen zijn behoorlijk zuiniger dan gloei- of hallogeenlampen, wat zeker bij intensief gebruik enorm in de kosten scheelt. Verder branden deze lampen direct op vol vermogen. Dit is zeker ook in een winkel handig. U wilt natuurlijk dat zodra u uw winkel opent, de producten meteen verligt zijn. Moet u daarnaast een iets vinden in een magazijn, dan is het ook handig dat u meteen goed zicht heeft.

  Led verlichting geeft daarnaast aan het einde van de levensduur steeds minder licht. Hierdoor voorkomt u dat een lamp in uw winkel ineens uitvalt. Dit is fijn omdat het voor uw klanten toch raar kan overkomen als er ineens ergens een lamp uitvalt, en natuurlijk omdat genoeg waarschuwing krijgt om de lamp buiten de openingstijden te kunnen vervangen. Tot slot geven ledlampen geen hitte af. Mocht uw klant dus per ongeluk de verlichting aanraken bij het zoeken tussen uw producten, dan is dit niet meteen een pijnlijke ervaring.

  Verschillende toepassingen

  winkelverlichting

  In ons assortiment vindt u allerlei lichtoplossingen speciaal gemaakt voor winkels. We hebben niet alleen verlichting voor de gehele winkel, maar ook oplossingen om bepaalde producten uit te lichten. Zo beschikken we over vitrine verlichting, kastverlichting en speciale verlichtingsspots. Wilt u verlichte posters of reclame in uw winkel? Ook hiermee kunnen we u helpen.

  Heeft u vragen over ons assortiment? Of kan u niet precies vinden wat u zoekt? Onze medewerkers staan u graag te woord. Samen vinden we de perfecte oplossing voor uw winkel!

   

Fabrikanten
Snel zoeken
  Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken